BLUE LINE

Vijesti

01. 06. 2012. U cilju namjere pokrivanja gradskog i međugradskog prevoza putnika u Boki Kotorskoj, Blue Line je kupio deset novih gradskih vozila, kao i pet turističkih.

25.03.2008. ''Blue Line'' d.o.o. kao najveći autoprevoznik u Crnoj Gori, već je druge godine za redom nosilac prevoza najvećeg pilot programa u zadnjih 20 godina turizma Crne Gore. Riječ je u stvari o dolasku 10,000 austrijskih penzionera u Budvu tj. Bečiće. Program počinje 2. aprila, a završava 7. maja ili ukupno 5 nedelja. S tim poslom ''Blue Line'' samo dokazuje svoju ozbiljnost, poslovnost i kvalitet u turizmu kao samo jednu od djelatnosti koju izvršava ova firma. Iako je za taj program potrebno duplo vise turistickih autobusa nego sto ''Blue Line'' posjeduje, iznajmljivanjem drugih autobusa manjih prevoznih firmi u Crnoj Gori, Blue Line i tu pokazuje dobru saradnju sa svojim manjim konkurentskim firmama.

Kupovinom zemljišta u Grblju, početkom prošle godine, Blue Line ima u planu da napravi dispečerski centar radi pokrivanja tokom turističke sezone tržišta Budve, Petrovca, Tivta i Kotora.
Takođe, namjera je da se pokrije gradski i međugradski prevoz putnika u cijeloj oblasti Boke Kotorske

 

 

Blue Line